DJ`S Gezocht

DJ GEZOCHT!!!

Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station?

Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
Klassiekeruitjespeaker is een radio station met grootse toekomst plannen, en er zijn al enkele grote ideeën in de wandelgangen besproken die eventueel mogelijkheid zijn voor Klassiekeruitjespeaker, en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken.
Wij kunnen natuurlijk genieten van muziek, dat staat voorop, maar een radio station zonder DJ’s, is geen radio station natuurlijk, en daarom zoeken wij misschien jou wel.

Heb je altijd al ambities gehad om radio DJ te worden? Dan is dit je kans.
Wij vragen geen super talent natuurlijk, maar ook wij hebben een aantal richtlijnen die we natuurlijk van onze DJ’s wel verwachten, om niet alleen de luisteraar, maar ook de rest van het team tevreden te houden.

Wat is in ieder geval van belang:
Je beschikt over een microfoon, die een goed geluid geeft. Je kan goed in een team werken, beschikt over goede en veel muziek op je pc, en bent een echte teamplayer. Je bent bereid de richtlijnen van Klassiekeruitjespeaker te volgen, tijdens en buiten je uitzending. Je hoeft geen muziek expert te zijn, maar enige kennis van muziek is wel belangrijk. Je draagt ten alle tijde bij aan een goede promotie van Klassiekeruitjespeaker.

Dit zijn kort even wat belangrijke punten, we zijn redelijk flexibel, maar zonder richtlijnen is het runnen van een radio zender natuurlijk niet makkelijk, en aangezien wij legaal uitzenden met licenties van Buma/Stemra en Sena, is het belangrijk ten alle tijde in het belang van Klassiekeruitjespeaker te handelen.

Lijkt het je wat om DJ bij ons te worden?

Wij vragen van onze DJ’s een bijdrage van 11 euro per maand. Dit bedrag zal worden gebruikt voor de licenties van Buma/Stemra en Sena, en de kosten van de stream.

Kortom, wie weet ben jij het nieuwe teamlid van ons radio station, en ben jij binnenkort voor de hele wereld live te beluisteren op ons radio station.
We hopen snel van jullie te horen en willen ons team graag met leuke mensen uitbreiden.

Succes met je aanmelding namens het team van Klassiekeruitjespeaker, en we kijken er erg naar uit.

Aanmelden kan via: DJ AANMELDEN
Regels voor dj’s.

De codes en geluidsinstellingen worden eenmalig gratis geïnstalleerd. Moet er daarna iets veranderd worden, kost dit 25 euro per keer.

Bij vragen of problemen kun je iedere dag tussen 14.00-15.00 uur en tussen 19.00 – 20.00 uur terecht bij de beheerder via een private chat of mail.

Mail Adress . Wij Wensen ieder heel veel plezier bij Klassiekeruitjespeaker.