VIA BOUWRADIO EN AUTORADIO OUDE RADIO PIRATEN / KLASSIEKERUITJESPEAKER RADIO LUISTEREN (UITLEG)

Veel mensen vragen zich af hoe je via een bouwradio of autoradio kunt luisteren .

Wij hebben hieronder alles stap voor stap voor je op een rijtje gezet.

 

Het is mogelijk om via wifi of mobielinternet (2g, 3g of 4g) te luisteren. Waneer er geen wifi in de buurt is en u via mobielinternet luistert is het belangrijk dat het dataverbruik laag blijft. Daarvoor hebben wij een speciale 64kbps mobiele luisterlink op onze website.

Stap 1: Download de volgende app in de playstore of appstore: ‘Xiialive app’ speelt zorgenloos internetradio af.

XiiaLive Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker op bouwradio en of autoradio via mobiele telefoonVia TuneIn op de mobiele internet radio op uw bouwradio of autoradio Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker luisteren

Stap 2: Wanneer je XiiaLive op de telefoon of tablet geïnstalleerd hebt ga dan naar de website http://www.klassiekeruitjespeaker.nl.
Op de website gaat u naar de “luister mobiel” player met de De Groene telefoon (mobiele player) en klik deze aan.

Op deze afbeelding zie je de Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker website met de groene mobiel button ook wel de mobiele player genoemdLuister op lage bitrate voor minder date vebruik

Je telefoon of tablet vraagt dan met welke APP je de stream openen wilt, en wellicht verschijnt XxiaLive icoon (app) in beeld die je zojuist gedownload hebt. Klik dan op deze app en je zult zien dat hij Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker afspeelt in de de app.

Luisterscherm XiiaLive app bouwradio of autoradio via mobiele telefoon

Stap 3: Het verbinden/koppelen van je mobiele telefoon of tablet aan een autoradio, bouwradio, gewone radio of muziekinstallatie kan op verschillende manieren. Verbind je telefoon met de radio door middel van een mini jack kabel, USB kabel of draadloos met Bluetooth en klaar, je kunt luisteren.

1) Mini jack kabel 3.5mm
Met een mini jack kabel je telefoon koppelen en deze op de AUX ingang van je radio aansluiten (Let op, niet iedere radio bevat een AUX ingang) en klaar je luistert Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker op je bouwradio, autoradio stereotoren of gewone radio.
Hieronder een link van een webwinkel waar je voor € 1,59 + verzendkosten zo’n kabeltje online kunt bestellen:
Link: Bax-Shop mini jack kabel

2) USB kabel
Sommige radio’s hebben ook een USB ingang en met de mobiele telefoon meegeleverde kabel kun je de radio en telefoon verbinden.

3) Bluetooth
Verschillende moderne autoradio’s, bouwradio’s of muziekinstallaties hebben een Bluetooth functionaliteit. Daarmee kan draadloos de verbinding tussen de telefoon en radio tot stand gebracht worden.

4) Internetradio’s
Ook zijn er internetradio’s met een WIFI functionaliteit waarmee je zonder een koppeling van een telefoon of tablet naar internetradio Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker kunt luisteren. Deze radio’s hebben via je WIFI modem of router verbinding met internet en met de zoekfunctie op de radio hoef je alleen maar de woorden ‘Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker’ in te vullen en je kunt naar ons luisteren.
Hieronder een link naar een bekende webwinkel waar je internetradio’s kunt kopen.
Link: CoolBlue internetradio’s

Extra informatie:

Hieronder leggen we nog even kort uit om via een goedkope mobiele prepaidkaart in de telefoon met maandelijks onbeperkt internet ruisvrij de mooiste muziek op de bouw- of autoradio kunt luisteren.

Dit is mogelijk met een KPN prepaid kaartje te kopen (te koop bij tankstation, supermarkten, telefoonwinkel of online) en deze upgraden naar onbeperkt internet voor € 7,50 p/m.

Via de onderstaande afbeeldingen wordt uitgelegd hoe dit in z’n werk gaat.

Stap 1: koop een KPN prepaid met € 10,- beltegoed en plaats de telefoonkaart in je (oude) telefoon.

KPN prepaidkaart onbeperkt internet internetradio geheimezender Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker piratenzender luisteren

Stap 2: Om het onbeperkt internet te activeren voor 1 maand bel je *143# hiermee is je onbeperkt internet een maand lang geactiveerd. Dit kun je maandelijk herhalen en zo luister je voor € 7,5 per maand ruisvrij en met goede kwaliteit via internet naar Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker.

*143# bellen om onbeperkt internet databundel van KPN te actieveren om online naar internet radiostation en geheimezender Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker te luisteren Melding van KPN dat de activatie gelukt is en er een SMS ter bevestiging gestuurd wordt.

Een afbeelding van de bevestiging SMS van KPN voor een maand lang onbeperkt internet op de mobiele telefoon om naar geheime zender en piratenzender Oude radio piraten / Klassiekeruitjespeaker te luisteren op de bouwradio of autoradio

We hopen je met dit artikel zoveel mogelijk geholpen te hebben en wensen je veel luister plezier.